18:00

Svansjö

Referat: Kinna IF Röd - Svansjö

Match en fredagkväll i ett härligt sensommarväder och det blev en härlig match mellan två bra lag.
Vi inledde matchen bäst och i första halvlek fick vi se två drömmål, på volley. Det ena efter ett mönsteranfall på kanten med inlägg och det andra på en fint slagen hörna. Killarna fortsätter att spela en underhållande fotboll och efter två perioder har vi en fyra målsledning. Svansjö ger dock inte upp utan har kämpat sig igenom hela matchen och sista perioden är dom det bättre laget och vinner den med 2-0 med bud på mer.

Från denna match tar vi med oss att vi blev väldigt ivriga och ofta tappade våra positioner vilket Svansjö var duktiga på att uttnyttja. Vi tar även med oss att killarna kämpade och slet som ett lag hela matchen och vilka härliga målvaktsinsatser både hos oss och gästerna. En kul match att spela och Svansjö skall ha en stor eloge som aldrig gav upp och visade en fin lagmoral.